Wie

 

MSc Lucht- en Ruimtevaarttechnologie (VUB)
Master of Business Administration (ULB)
Cranio-sacraal Therapeut (Peirsman)
Facilitator Systeemopstellingen (KUL)
Inspirerend Coachen (Jef Clement)

Erkend lid van de Beroepsvereniging
voor CranioSacraal Therapeuten (ICSA)

Danny Sandra

Organisatieadviseur, coach en therapeut.

Na mijn ingenieursopleiding startte ik mijn carrière in de telecomsector midden de jaren negentig. Het begin van het digitale tijdperk, het creëren en lanceren van nieuwe diensten prikkelden mijn leergierigheid, ondernemerszin en creatieve brein. Het behalen van mijn diploma bedrijfskunde (MBA) hielp mij verder om organisaties beter te begrijpen. Nadien heb ik startups en grotere ondernemingen begeleid bij het vermarkten van hun innovatieve diensten en bij het strategisch transformeren van hun organisaties.

Ondertussen hebben een aantal bijzondere ervaringen een doorbraak betekend in mijn innerlijke, persoonlijke groei. Ik ontwikkelde mijn intuïtie, begon te mediteren en volgde een opleiding organisatie-opstellingen. In 2013 behaalde ik tevens mijn diploma cranio-sacraal therapie bij Etienne Peirsman (PCSA). Een nieuwe wereld van mogelijkheden en verwondering ging voor mij open.

Tot op vandaag blijf ik inspiratie putten uit deze unieke combinatie om ondernemers, leidinggevenden en organisaties te begeleiden in hun groei- en transformatieproces om een succesvolle en inspirerende omgeving te creëren waarin iedereen zich thuis voelt.