Opstellingswerk

Opstellingswerk – ook wel systeem-opstellingen of systemisch werk genoemd – is een fenomenologische benadering voor het oplossen van persoonlijke, professionele en organisatorische problemen. Ze bieden een manier om een huidige realiteit in kaart te brengen, te werken aan de bron van de verborgen dynamiek en naar een oplossing te gaan. Deze systemische aanpak levert vaak verrassende en onverwachte inzichten op en biedt tegelijkertijd de mogelijkheid om problemen te analyseren en op te lossen. Opstellingen kunnen helpen om de situatie te vereenvoudigen en te verduidelijken en informeren wat er dient te gebeuren.

Danny heeft zijn vorming in systemisch werk o.a. gekregen van dr. Johannes Schmidt en prof. dr. Matthias Varga von Kibéd (KUL).

>> MAAK EEN AFSPRAAK

Familie-

opstellingen

Structuur-

opstellingen

Organisatie-

opstellingen

Familieopstelling

“Een familieopstelling legt de lijntjes in je leven bloot. Hoe jij jij werd. Waar je vastloopt. Waar je schittert. Waarom je steeds dezelfde problemen tegenkomt. Een familieopstelling maakt je rijker. Met een familieopstelling ga je op onderzoek in je eigen leven. Niet door te herinneren of analyseren, maar door te doen. Heel concreet en heel direct ervaar je de diepere stromen in je leven.”
— Psyned Nederland