Wat cliënten vertellen

“De sessies deden me goed. Ik voel vooral ergens een diepere rust in mezelf, mijn lichaam is minder verkrampt en mentaal voel ik meer mildheid naar mezelf en betere focus. Ik vertraag ergens vanzelf en ik volg beter het ritme dat ik nodig.”

orthopedagoog

“De sessies met Danny waren een mooie reis in mezelf. Ik merk de laatste weken een interessante verandering in mij. Af en toe heb ik precies een heel warm gevoel, energie vanuit mijn stuit. Steeds regelmatiger gebeurt dit. Het zoeft wat door mijn lichaam.”

organisatiecoach

“Danny is een man met het hart op de juiste plaats en van hier uit voel je z’n krachtige en warme energie letterlijk doorstromen in zijn craniosacriale sessies. Hij werkt in alle zachtheid en rust waardoor je tijdens de sessie heel diep kan loslaten.”

MARKETEER

“Dankzij de cranio sessies van Danny leerde ik dichter bij mezelf komen, mijn lichaam aanvoelen en contact maken met mijn hart. Die lang verlangde innerlijke rust is steeds meer aanwezig in mijn leven en dit is gewoon onbetaalbaar voor mij.”

DESIGNER

“Ik ben echt een ander mens! Heel diep geslapen, op een vredige manier. Niet meer diep en uitputtend. Mijn mindset is anders en ik voel terug verbinding met alles wat is.”

  

ZORGVERLENER