Felia Lannoo

Ik ben Felia, een authentieke, speelse vrouw waarvan mijn naam “gelukkig zijn & vruchtbaar” betekent. Vanuit mijn hart vol zelfliefde begeleid ik dames in hun lichaams- en bewustzijnsverruiming.
  
Mijn hele leven staat in het teken van het ware geluk vinden binnen mezelf, want mijn gezondheid en fysieke lichaam daagde mij hierin gigantisch uit. In mijn jonge leven kreeg ik een chronische spieraandoening en in 2019 kreeg ik het ticketje ‘onvruchtbaar’ op mijn voorhoofd geplakt. Na een innerlijke reis van verscheidene jaren ben ik ondertussen pijnvrij én ben ik in september 2021 mama geworden van een prachtige dochter.
  
Maar… ik ben echt véél meer dan dat. Ik kan volmondig zeggen dat ik authentiek leef en mijn waarheid kan spreken. Ik leef helemaal uit mijn hart, mijn buik, één met mijn ziel. Ik omarm mezelf vol-ledig in wie ik ben, zonder oordeel. Ik hou van mijn schoonheid, talenten, duisternis, angsten en al mijn emoties.
   
Kortom, alles mag er helemaal Zijn. Dit is voor mij de grootste vorm van Zelfliefde. Dit is tevens de grootste heling die ik mezelf en anderen kan bieden. Met mijn open hart inspireer ik graag elke vrouw om de kracht in zichzelf te (her)ontdekken. Ik gids je graag tijdens je proces naar een ont-moeting vol Zelfliefde, in welke vorm dan ook.

  
Leven vanuit je hart, thuisgekomen in je buik, mee met de flow van al wat is. Dit is wat ik élke vrouw wil laten be-leven.
  
Felia
 

Bachelor Bedrijfsmanagement (VIVES)
Ayurvedisch (massage)therapeut (School van Ayurveda)
Yoga teacher (Anusara Alignment Yoga 200u)
Yin Yoga Teacher Training (Mirjam Wagner 30u, ES)
Advanced ThetaHealing® Practitioner
Vrouwencoach in Voel -& Lichaamsbewustzijn (House of the Heart)

Verdiepingen in mijn sessies:
voetreflexologie, cuppingtherapie,
klankschalen, ademhalingswerk

felia @ stress me niet . be
felia @ de kracht van liefde . be

www.dekrachtvanliefde.be